Comisia se pregătește pentru reformele și revizuirea politicilor înainte de extindere Reformele și revizuirea politicilor înainte de extindere


Comunicarea contribuie la procesul de dezbatere în curs privind reformele interne pe care UE va trebui să le realizeze pentru a se pregăti pentru o Uniune extinsă, în ceea ce privește politicile, bugetul și guvernanța, protejând în același timp valorile noastre fundamentale. Documentul pune bazele revizuirilor politicii premergătoare extinderii anunțate de președinta von der Leyen în discursul său din 2023 privind starea Uniunii.

Pe măsură ce se extinde, UE trebuie să se devină mai solidă. Trebuie să începem să ne pregătim astăzi pentru Uniunea de mâine și să utilizăm extinderea ca un catalizator al progresului. Întreaga Europă a avut de câștigat de pe urma extinderii, care a făcut din UE cea mai mare piață integrată din lume. Aceasta a deschis fluxurile comerciale și financiare, contribuind astfel la creșterea economică atât în UE, cât și în țările în curs de aderare, și a consolidat ponderea UE în afacerile globale.


Vezi mai mult…

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours