EUDIRECT
EUDIRECT

O nouă rundă de înscrieri pentru WiFi4EU începe mâine, 4 aprilie

O nouă rundă de înscrieri pentru WiFi4EU începe mâine, 4 aprilie

În data de 4 aprilie 2019, ora 13:00 CET/14:00 EET, Comisia Europeană va da startul unei noi serii de înscrieri pentru WiFi4EU. Municipalitățile și grupurile de municipalități din UE interesate se vor putea înscrie până în data de 5 aprilie 2019, ora 17:00 CET/ 18:00 EET.

Vezi mai mult…

Comenteaza articolul

Emailul nu va fi publicat. *

+ 24 = 28

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COMENTARII RECENTE