Programul Orizont Europa oferă 608,6 milioane EUR pentru formarea doctoranzilor în cadrul acțiunilor Marie Skłodowska-Curie

Comisia a anunțat astăzi, 29 mai, o nouă cerere de propuneri pentru rețele doctorale în cadrul acțiunilor Marie Skłodowska-Curie (MSCA), care face parte din programul UE pentru cercetare și inovare Orizont Europa. 

Marie Skłodowska-Curie

Finanțarea în valoare de 608,6 milioane EUR va sprijini consorțiile de organizații pentru recrutarea și formarea de doctoranzi. 

Cererea de propuneri face parte din sprijinul de 1,25 miliarde EUR pe care programul Orizont Europa îl va acorda anul acesta pentru cercetare în cadrul MSCA, anunțat în aprilie. Se preconizează că aceasta va finanța 160 de programe doctorale care acoperă mai multe domenii științifice, cu un puternic accent pe cooperarea interdisciplinară, internațională și intersectorială. Aceste doctorate vor oferi oportunități de locuri de muncă, de formare și de dezvoltare a competențelor unui număr de aproximativ 2 400 de cercetători, permițându-le să dobândească competențe legate de inovare și stimulându-le capacitatea de inserție profesională pe termen lung. 

Vezi mai mult…

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours