Comisia Europeană anunță lansarea concursului național Euro Quiz, adresat elevilor din ciclul gimnazial!

Ediția din acest an a concursului național, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România în colaborare cu Ministerul Educației, se deschide cu entuziasm pentru toți elevii din clasele V-VIII.

Dacă ești pasionat de istorie, geografie, limbi străine sau cultură generală și vrei să îți pui la încercare cunoștințele alături de colegii tăi, te invităm să te înscrii la Euro Quiz 2024!

Înscrierile pentru sesiunile de informare și pregătire online încep pe 8 aprilie și vor fi deschise până pe 22 aprilie 2024. Aceste sesiuni, programate pentru 23 și 24 aprilie 2024, reprezintă o oportunitate excelentă pentru elevi să se familiarizeze cu formatul concursului și să își îmbunătățească competențele.

Euro Quiz nu este doar un simplu concurs de cunoștințe generale. Este o competiție care încurajează dezvoltarea abilităților de lucru în echipă, perspicacitatea și spontaneitatea în rândul elevilor. Mai mult decât atât, este un prilej de a promova valorile Uniunii Europene și de a încuraja tinerii să devină cetățeni activi și informați.

Vezi mai mult…

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours