Concursul de comunicare Europa, MAI aproape 9 – EU votez

Diana-Alexandra Damian,
Elena-Dorina Tănăsucă
Centrul de Studii Europene,
Universitatea  ”Al.I.Cuza” Iași

Concursul de comunicare a avut loc la Pașcani, 11 aprilie 2019 la Casa e Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani. Acesta a fost destinat tuturor liceelor din oraș care au dorit să se implice și să aducă un plus de cunoștințe elevilor.

O sală plină de tineri (peste 200 de elevi) au participat si asistat la acest eveniment local printre care și ambasadorii juniori si seniori ai Liceului Teoretic „Miron Costin”. De asemenea s-au alăturat elevi de la Colegiul Tehnic CF „Unirea” dar și de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”.

Rolul concursului a fost să îi stimuleze să citească, să se documenteze și nu în ultimul rând să îi determine pe ei și pe prietenii lor să iasă la vot pe 26 mai.

S-au înscris 6 echipe de elevi care au dat dovadă de creativitate și originalitate în toate reprezentațiile avute. Timpul fiecărei echipe a fost de 2 minute iar aceștia l-au respectat în totalitate.

De la poezii, la mini-scenete de teatru, la filmulețe, elevii ne-au demonstrat că demersul campaniei #DeDataAstaVotez este un succes și că au asimilat multe informații importante. Fiecare echipă a fost unică în felul ei iar toți au fost răsplătiți pe măsură.



You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours