Europa – Spațiul învățării


Împreună cu prietenii și partenerii noștri de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din Iași, echipa Europe Direct Iași a organizat, pe 16 aprilie 2021, întâlnirea ”Europa – Spațiul învățării”.


Desfășurată online, activitatea a avut două subiecte. Primul s-a referit la resurse educaționale online gratuite pentru cadre didactice puse la dispoziție de Comisia Europeană.


Cel de-al doilea subiect a constat într-o discuție cu multe întrebări și răspunsuri: 

  • Cum se simt profesorii după mai bine de un an de pandemie?
  • Ce nevoi au?  
  • Care este starea lor?  
  • Ce a funcționat?
  • Ce poate fi îmbunătățit pentru ca educatorii copiilor noștri să-și poată face treaba cu seninătate?



Le mulțumim tuturor pentru implicare. Mulțumiri deosebite merg către doamna inspector învățământ preșcolar prof. Mihaela Simion;  colegii de la Europe Direct Vaslui, care ne-au fost alături; stagiara noastră, Andra-Beatrice Crețu, studentă la masterul de Studii europene și vecinătate estică a UE, de la Centrul de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universității ”Al.I.Cuza” Iași, care în această perioadă efectuează stagiul de practică.



Nu în ultimul rând, le mulțumim prof. Ana-Maria Irina și prof. Mihaela Azamfirei, de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din Iași, fără de care această activitate nu ar fi avut loc.

Iată cum a văzut stagiara Europe Direct Iași, Andra-Beatrice Crețu această activitate, într-un raport formulat în limba engleză


Conference-Report

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours